dijous, d’octubre 30, 2008

Aquelles sorts...

Avui us explicaré una "anècdota" (en podriem dir) o una cosa que m'ha passat i amb la que realmnt he tingut sort... ^^

El tema és el següent: l'any passat per venir aquí i tornar vaig utilitzar una companyia danesa que té vols cap a tota escandinavia a preus força assequibles i bé, a part de la fama de vaguistes que tenen segons un company de feina de ma mare, no va haver cap problema en el vol ni res (aquell any ^^).

Aquest any també li vam comprar el bitllet a Sterling (la companyia en qüestió) per anar i tot va anar força bé, si no és pel retard que em va fer perdre el tren ¬¬ però no va ser molt complicat (no és tant greu perdre un tren com perdre un avió) i bé, el bitllet que havia reservat es podia canviar d'hora i ho vaig fer totalment de gratis tenint així un temps per estar a l'aeroport (ooooo XD)

Bé, per tornar també vam estar buscant bitllet fa poc i a Sterling tenien un vol el 14 de desembre si no m'equivoco... el fet és que l'escola s'acava el 19 de desembre i jo volia marxar amb el termin ("trimestre") acabat. Així que vaig buscar un altre vol, i per 63€ o 93€ en vaig trobar un a SAS (companyia escandinava que pertany a Spanair). Un vol tant bé de preu i per la data que volia no pida escapar així que el vaig comprar.

Bé, doncs deprés de tot això, aquí ve el punt: ahir em vaig assabentar que Sterling (la companyia danesa) se n'ha anat a pique... amb tot això de la crisi no se sap quina serà la següent XD però dubto que a SAS li passi algo ( fins que jo torni ). Quines coses que té la vida XD, sort que vaig trobar aquell altre vol, sinó ara hauríem perdut tots els diners.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

uffffff

ja et veia jo tot el curs allà amb el fred... sense preparacio per la sele... sense LAN party a casa... sense els ehem bons companys de classse xD

uf uf uf!

FeRR
P.D.:Tinc contactes dins l'ajuntament que em poden donar o suggerir llocs per a la LANparty ojojo

Anònim ha dit...

Tu sempre tens sort primu.

Anònim ha dit...

Sembla que aquesta nit ha gelat, no? Crec que és la primera.

Jaume

Sastrey ha dit...

no només a gelat, ha estat nevant tot el dia

Jaume ha dit...

Segons la Wikipedia és al revés: Spanair pertany 100% a SAS

Anònim ha dit...

Weno aixó d'Spanair no se si és bona sort eh!! recorda el que va passar a Madrid fa uns mesos XD