divendres, de desembre 12, 2008

Ishockey

El dimecres passat avm fer hockey sobre gel a educació física. Cada setmana una parella prepara una classe, i abans d'ahir vam anar al pavelló de Nynäs [Nünès] a jugar a hockey. Allà Vasa hi té patins, sticks i una pista de gel (la pista és del pavelló prerò deu tenir algun acord amb Vasa).

Hahaha va ser molt divertit i sort que em vai endur la camera i van fer algunes fotos! Feia molt de temps que no patinava sobre gel i a més quasi mai ho faig així que al principi era un dels únics que no en tenia ni idea (n'hi havia un o dos més que tampoc solien fer-ho). Al final li pilles una mica el truc. Vam fer un partidet de 3 contra 3 que vam guanyar amb una assistència de gol meva XD va ser molt divertit, la veritat és que estaria guai saber patinar bé i jugar a hockey.

Ahir vaig tornar a anar a la Läkerol Arena a veure el partit Brynäs contra MODO (són del nord de suècia, no recordo la ciutat). Va ser molt divertit tot i que van perdre. Al hockey hi ha tres parts de 20 minuts i si acabades les tres parts es queda empatat hi ha una petita pròrroga de 5 minuts per veure si es pot desempatar.
Van començar amb un gol del Brynäs a la primera part. La segona part va ser força aborrida. Al principi de la tercera part hi va haver un gol del MODO i al final d'aquesta moltes oportunitats del Brynäs desaprofitades. Només van passar 24 segons de la pròrroga i el MODO va marcar amb que vam acabar 1-2.... llàstima, però bé, al Brynäs ja l'he vist guanyar.

Al partit em vaig endur la càmera però no tenia bateria.... així que no podeu veure cap foto del partit.

Sakib och Malin
Jo en acció
Jo, Sofia i mitja Malin
A punt de caure XD
Pooya, Rawaz, Peddy, Farbod, Isak och jag

Sobre el que menjo... crec que ho treuré perquè ja me n'estic cansant xD Però avui per dinar hi havia Gröt, és dir, arròs amb llet!! Com he disfrutat XD

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"Qué guapo" wie ihr immer sagt. Mit wem warst du in der Läkerol Arena, wieder mit Per?

Sastrey ha dit...

Nej, Bengt

Unknown ha dit...

yeeeha, avere suecia mola molt mes que espanya. Això està clarissim :D

tu ho trobes normal? menjar-me 2 hores i pico d'audició de flauta per acabar tocant l'ultim!!!!!
OMFG!

em cago en tot

en fi


cuida't

ja falta poc per que tornis... i ja falta poc per que te'n vagis... vols dir que tindras ganes de tornar? xD:P

FeRR

Sastrey ha dit...

i esclar que NO

hahaha, és molt maco retrovar-vos a tots i tot això però sé que voldré tornar... si m'hi pogués quedar mig any més no m'ho pensaria ni dues vegades

Anònim ha dit...

Et comprenc.... a més suposo ke ara ja estàs "asentao" i ja coeixes tothom, no com al principi ke mimagino ke estaries una mica perdut XD, ara suposo ke es kuan t'ho passes millor, pero no et vull punchar a la ferida XD, a la ke vinguis hem d'anar a fer snow in extremis, com diu l'oscar.