diumenge, de desembre 07, 2008

Källvikgården och Pepparkakor

Avui ve un post amb força fotos ja que en vaig ahir vam fer unes quantes coses.
Pel matí vam anar a Källvik [Xèlvik], al Källvikgården on hi tenen un museu de tractors i una botiga fair-trade, però ahir hi havia un mercat de nadal:

La Maria hi tenia una parada on venia les seves joies de plata que fa ella, molt maques totes!
I si les voleu veure millor o en voleu comprar alguna podeu visitar la seva pàgina web http://www.mariassilversmycken.tk o contactar amb ella per mail o a través meu.


Aquí heu tingut unes quantes fotos del mercat de Källvik amb una parada de salsitxes (korv) on es pot beure glög (Glühwein en alemany si no m'equivoco). Una petita foguera per..... calentar salsitxes? XD potser per calentar-se una mica que feia fred. I finalment una parada d'una noia que pinta coses de vidre ben maques.



Dintre d'aquesta casa hi ha una botiga de fair-trade on hi venen de tot i també ofereixen fika en unes sales molb maques i ben decorades que hi ha. La veritat és que si mai aneu per Gävle (vamos, el que fa tothom XD) doncs passeu-vos pel Källviksgården amb el seu museu de tractors del que vé una petita mostra a continuació:


Doncs això era la mostra del meu matí d'ahir. Però aquí no s'acaba el dia. Per la tarda van venir en Lars i la seva nòvia Anna (diria que amb dos N) i després de sopar ens vam posar a fer pepparkakor (la veritat és que FER queda malament... quan uses el verb baka, bake en anglès, fer pepparkakor sona raro, però bé, és el que hi ha... no forçarem la llengua). Després d'aquest incís lingüístic, recordar-vos que parlava de que vam fer pepparkakor ahir, i aquí estan algunes fotos:


A ke mola el meu devantal? XD
La maria va fer un pessebre de pepparkakor, li va quedar molt bé la veritat U_U
I finalment alguns pepparkakor decorats per aquí, ben macots també ^^

I com de costum per qui no n'hagi tingut prou i en vulgui més, aquí hi ha el link al picassaweb amb les 109 fotos d'ahir:

Källvik och pepparkakor

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt maco tot si senyor, però, ke vol dir lo de God Jul? weno ke vagi tot molt bé. L'ori ke està aqui em diu ke ja ha fet les fotos, només kedes tu.

Aviam kuan fas el video de la gent de per allà, ke ja et ke da poc...(t'estem esperant).

Sastrey ha dit...

ke vols ke faci com a video?

God Jul = Bon Nadal

Unknown ha dit...

sisi ia ves que guaaai! :)

aqui també n'hi ha però... no fa tant de fred xD tit i que la gent diu que en fa..
en fi

eh! el devantal mool fashion eh tiu! xD

i a vere si ara que hem acabat examens començem a organitzar la f*king party lan d'una vegada! :D

apa God Jul xD

Anònim ha dit...

lo del video ke et vaig dir de la gent de la teva classe no se, una mena de presentacio, ke diguin algo per coneixels. No se estaria be, em vas dir ke ja ho tenies pensat de fer.

Sastrey ha dit...

em vai ekivokar xD et vai respondre a una altra cosa en akell moment (no rekordo kina), ya sas ke al msn corren dos converses a la vegada XD

intentaré fer-lo!!

Anònim ha dit...

Wie ich sehe, isst du schon wieder seit Tagen jeden Mittag dasselbe :))
Eric hat seiner Lehrerin Yolanda die Adresse von deinem blog gegeben, und er hat ihr anscheinend sehr gut gefallen.

Wer ist wer bei Nymans am Küchtisch? Einer bist du, der andere ist wohl Lars, und wer ist wer von den Mädchen (die blonde, die mit den dunkleren Locken und die mit den roten Haaren)?