dijous, de novembre 20, 2008

Dia d'hivern

Avui ja era un dia més d'hivern tot més blanc ja que va nevar ahir i la neu s'ha quedat al terra, tot el dia amb graus negatius i el fred es comença a notar més tal com els dies curts.

A les 11 hem acabat italià i no teniem mates així que teniem 2 hores de pausa i com que al menjador hi havia peix i no els agrada gaire als meus amics hem decidit anar a dinar al MAX (que ve a ser un McDonnalds suec {segurament} millor que l'americà).

Al camí cap allà i durant el dia he anat fent fotos, estan totes al picassaweb com sempre però jo us en poso una mostra aquí al bloc. Com sempre al final hi haurà el link per si voleu veure-les totes:

En Sakib i l'Isak de camí cap al MAX
Norra Kungsgatan / Rådmansgatan, carrer on està la Vasaskolan
Norra Kungsgatan / Rådmansgatan i el poc sol que podem gaudir pel matí
Teatre de Gävle (Folksteatern, el teatre del poble)
Edifici de circ i d'arts de la Vasaskolan (aprox 15:00h)
MAX

Link al picassaweb:

Dia fred

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Marc, si amb aquest fred, agafes un petit refredat i has d'anar a la farmàcia, ara que tens càmera, m'agradaria que en fessis una foto on poder llegir el nom en suec i veure el logotip que les identifica.
Gràcies i una abraçada

Isabel Maria

Sastrey ha dit...

si en trobo una en faig una foto, el que sí que sé és el següent (no sé com funciona per allà baix):

Hi ha dos tipus de productes que es venen en botigues estatals que són l'alcohol (excepte cervesa crec) i els medicaments. Ja dic que no sé com funciona a catalunya amb els medicaments però segur (bé, seguríssim)que cal tenir algun tipus de llicència.
L'alcohol es ven en els "SYSTEMBOLAGET" i només allà, i els medicaments a les "APOTEKET" i totes les farmàcies són iguals (en el sentit del logotip i tot...). El símil a les botigues estatals sueques (Systembolaget i Apoteket) són els Estancs de "Tabacos" que també són (o eren) botigues estatals.

Ja en faré un post

Unknown ha dit...

bwaaaaaah
el sol es pon a les 3 de la tarda T_T

u.U

jopeeeer aqui encara no fa fred..., bé no massa.
i no neva, només plou de tant en tant... :@

jou
pero mola que nevi! :D

apa, daqui a dues setmanes toca examens ara toca estudiar

u_u'
cuida't!
FeRR