dissabte, d’agost 11, 2012

Plans per aviat

He deixat una mica de temps perquè pugueu pair una mica l'últim post tan llarg que he fet, es comenta que hi ha gent que encara l'està llegint. Només vull afegir-hi que és veritat tot el què hi diu i que realment he vist molts més tatuatges que a altres llocs.

Després del Þjóðhátíð, ara se m'acosten unes noves vacancetes, les terceres, i amb en Johannes (que tenim alguna espècie de telepatia) ens ha vingut de gust fer alguna excursioneta, alguna caminada. No se'ns ha acudit res millor que fer 79km en 4 dies, o 3 i mig millor dit:

Es tracta d'anar des de Skógar, pujar el coll Fimmvörðuháls entre el famós volcà Eyjafjallajökull i el Mýrdalsjökull i baixar fins a Þórsmörk d'on agafaríem el camí popular cap a Landmannalaugar, el Laugavegur.

El tema és que a les pàgines es recomana fer el Laugavegur en 4 dies, nosaltres l'hem de fer en 3 i mig ja que el primer dia hem de fer el tram Skógar-Þórsmörk i l'últim dia hem de ser a Landmannalaugar a les 15:30 per agafar el bus cap a l'hotel.

El problema és que les previsions no pinten gaire bé, pluja. Esperem però, que sigui plugim (és el què sembla) cosa que no hauria de fer massa desagradable el camí. El pla és fer 26km (1000m desnivell) el primer dia, 15km (300m desnivell) el segon, 27km(500m desnivell) el tercer i 12km (470m desnivell) el quart i últim dia.

^ Això ho vaig escriure ahir a la nit, avui en Johannes no es troba bé i probablement no podrà venir. Si les previsions segueixen dolentes jo possiblement tampoc hi vagi perquè anar-hi amb mal temps acompanyat vale, però sol no em fa massa il·lusió XD

Avui a l'esmorzar he conegut un home d'Argentina que viu amb la seva famíla a Holanda, és físic i treballa per l'agència espacaial europea (ESA) amb projectes a Mart. Hem tingut una conversa bastant interessant on m'ha explicat que ha anta un parell de vegades a Svalbard (les illes Spitzbergen al nord de Noruega) ja que l'ESA i la NASA organitzen expedicions conjuntament on fan proves amb els seus robots. És relament fascinant, crec que m'agradaria molt poder treballar a l'ESA i fer el què fa aquest home.