dimarts, de novembre 11, 2008

Aula de biologia

... i altres (continuació del títol)

Començaré parlant de l'aula de biologia. Al tercer pis a l'esquerra de tot hi ha la zona de biologia amb les aules i els laboratoris de biologia. A la part del passadís hi ha força coses diverses com treballs dels alumnes i altres com a la foto de sobre on es pot veure un crani d'ant i un altre d'algun altre animal. Banyes i al fons una "còpia" o alguna cosa amb forma d'ocell (potser és un ocell dissecat...)
Al costat d'això hi ha una taula (al passadís sempre hi ha taules i bancs) i al costat hi ha això:
Un aquari. Sí, sí. No sé ben bé qui se n'encarrega però diria que ahir dilluns no hi havia peixos... m'han contat que es moren força sovint... però bé no ho sé. Està molt bé mirar els peixos abans d'entrar a classe XD. Al reflex del vidre se'm pot veure a mi i un amic i al fons de tot uns murals d'algun treball...

Això que heu vist en aquestes dues fotos no és ni una sala d'actes ni res semblant, no. És l'aula de biologia (on tenim classe els dimarts) els dimecres també en tenim però en una aula menys "luxosa". La primera vegada que vaig entrar a la classe vaig flipar! Potser l'únic dolent que té és que quan mires una peli t'adorms per força, tot fosc i còmode... oooh! XD

Bé, i després d'això unes coses més que us volia dir:

  • A la barra de la dreta he posat un nou "objecte". Sota de les hores de sortida i posta de sol hi ha l'apartat "Avui he dinat..." on com podreu deduir, penjo la foto del que he dinat cada dia. (Sempre es pot fer més gran apretant amb el botó dret i posant "Visualitza la imatge" i sempre es pot preguntar als coments què és)
  • Finalment vull fer un experiment. He près unes fotos a diverses hores (dues per les 10 i les altres per una altra hora). M'agradaria que endevinéssiu quina és. Poseu la hora que creieu al comment o digueu-m'ho per on sigui si voleu saber la hora de veritat. (les fotos han sortit potser un mica clares...:S)
Cap a les 10:30



Cap a les XX:00

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ich würde sagen, das untere Foto (in Gävle) gegen drei Uhr nachmittags und das Foto darüber von Nymans Haus etwa eine Stunde später, das heisst gegen vier Uhr.

Die Fotos von der Schule erinnern mich etwas an mein altes Gymnasium in Tübingen.

Andrea

Unknown ha dit...

Jo diria que es cap a les 3, quarts de quatre, o bé cap a l'hora d'entrar a l'institut a les 8 vamos.

:o Aixo de què has dinat avui mola molt!
Sobretot pensant en lo bo que deu ser..x D

OMG!

Bé, en fi... hem d'anar a preguntar lu de la LAN! ainss >_<
S'acumula la feina.. i bufff

apa res mes!
cuida't

FeRR

Jaume ha dit...

Intuïtivament diria quarts de sis del vespre...
però si penso en l'hora de la posta de sol, hauria de dir dos quarts de quatre de la tarda...

Carles ha dit...

Hola Marc,

No puc veure el que dines. Em diu "The requested URL /blog/lunch.jpg was not found on this server." i el servidor és el mira-sol.org.

Vänliga hälsningar *,
Carles

*Això ho he tret d'un e-mail que em va enviar un suec a la feina (suposo que és com un "best regards" en anglès).

Anònim ha dit...

Poss jo diria ke les 3 (els ke han dit quarts, ke s'ho mirin, bé, és una hora en punt, XX:00) la de sota i les cuatre la de dalt (sisi, com l'Andrea)