dijous, de novembre 13, 2008

Avui ha fet de tot

Aquest matí quan sortia de casa estava nevant a Trödje però anant en bus s'ha vist que aquesta neu era pluja a Gävle. Més tard ha caigut "pedra" (mot petia, però no era neu) i també ha fet núvol. La neu no s'ha quedat ja que quan he tornat per la tarda (smeblava la nit) estava tot mullat però sense neu.

Vet aquí la foto d'aquest matí:



Els que hagueu tingut problema de veure el meu dinar d'ahir és per una raó molt simple, no vaig pujar la imatge ja que l'havia feta massa gran i tardava 3 minuts en pujar (ara que tinc la memory stick ja puc fer les fotos grans). No teia molt de temps ahir així que vaig decidir no pujar-la. La d'avui l'he feta més petita perquè es pugi més ràpidament.

Tornant de l'escola he mirat l'anunci que hi havia a la parada d'autobus a Gävle, i m'ha fet gràcia ja que anunciava suc de taronja amb taronges de valència (o targones valència? és algun tipus de tarongja?).

Nypressad = Expremuda "recentment" (Ny = nou, pressad = expremut)

Finalment us ensenyaré el llibe que m'ha deixat la professora de matemàtiques per tal de poder estudiar tot això dels límits que està fent la meva classe al leonardo i no sentir-me tant impotant davant de l'últim examen de mates que van fer XD


Està en anglès però és molt més fàcil d'entendre que el que havia trobat a internet (a la wikipedia quan es tracta de mates sempre és molt difícil d'entendre) però aquest llibre està molt bé, amb molts exemples i exercicis (tot i que només hi ha els resultats dels exercicis senars i els exercicis parells son més difícils XD).
Un llibre molt interessant, me l'he estat llegint tot el dia, crec que ja ho començo a pillar ^^!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Das Beste ist, dass die Orangen aus Valencia kommen und der Saft aus Uruguay... (???) ^^!!

Andrea

Anònim ha dit...

Und noch etwas: Hast du heute keine Milch getrunken?

Andrea

Jaume ha dit...

què volies dir?: important - impotent

"no sentir-me tant impotant davant de l'últim examen de mates que van fer"

el significat de tot plegat és el contrari...

Sastrey ha dit...

volia dir impotent,

i ahir no vaig beure llet (no en quedava bàsicament)

Ostres! I les fotos del post passat estan etes les dues a les 4 de la tarda igual que la del suc de taronja, a l'esquerra es veu el carrer i és també a les 16:00

Unknown ha dit...

:O ei! si vols/tens cap dubte de límits, just call me! :D

Ja veuràs que no és tant complicat com diu la wikipedia... i les funcions injectives (que evidentment tenen la propietat injectiva! xD)

cuida't

FeRR