dilluns, d’agost 15, 2011

Staffparty i altres

Abans d'ahir vam tenir la Staffparty, en principi havia de venir poca gent a l'hotel de manera que hi hauria poques habitacions per endreçar el dia següent. Per això vam decidir fer la festa del personal abans d'ahir. El dia va consistir en començar tots a les 9 (els que havien de servir l'esmorzar abans) i acabar el dia tan aviat com haguéssim preparat totes les habitacions, així que vam posar-nos a treballar ben ràpid i cap a les 15:30 ja havíem acabat.

Cap a les 16:30 ens vam posar en marxa cap a Kirkjubæjarklaustur on vam anar a un hotel proper on ens tenien preparats uns quads per nosaltres! Vam anar pel no res i ens vam allunyar de Klaustur, al principi poc a poc agafant-li el truc als quads, però més tard, amb més confiança anavem deixant més espai entre nosaltres per poder córrer més, realment va ser molt divertit.

Un dels quadsL'andrés anava davant meuParats mirant el paisatge
Efectivament, al mig del no-res

Després d'això vam tornar cap a l'hotel on vam preparar una barbacoa i moltes cerveses per cadascú. Cal dir que aquella nit vaig menjar balena! Crec que és l'animal més gros que he menjat mai, i realment era molt bona! D'un principi, sense pensar-hi, quan em van dir que menjaria balena, m'esperava peix. Òbviament no era així, la balena no és un peix, sinó que era com un bistec amb més sabor "a mar" (tampoc exagerat). Aquí en teniu la pinta:
Balena a l'esquerra (més fosc) i xai a la dreta (poc fet com a mi m'agrada) amb xampinyons i patates al caliu

La festa va anar molt bé, llàstima que jo no fes gaires fotos i encara no me n'han passada cap per poder-vos-la ensenyar.

Cervesa de les illes Faroe
Més cervesa de les illes Faroe

En Johannes, que ha portat el seu estimat acordió des de suècia, va animar-nos gairebé tota la nit amb el seu talent excepcional tocant tot tipus de cançons i cantant-les, realment és boníssim tocant l'acordió! El dia següent no començavem fins les 10 i tampoc teníem massa habitacions per recollir.

Per altra banda, també dir que aquests últims dies no ha estat povent gens. Això, juntament amb el fet que ahir i avui ha fet molt de vent, ha portat a què aquests dos dies hi havia cendra constantment a l'aire, quan sortíem a fora ens havíem de tapar la cara perquè no ens entrés cendra als ulls, no es podien veure les muntanyes que es veuen normalment i les habitacions s'omplen de cendra per molt que tanquis les finestres (s'escola per qualsevol forat per minúscul que sembli), si deixes alguna cosa a prop de la finestra, al cap d'un parell d'hores i trobaras una fina capa de cendra (molt subtil, però moltesta). És una experiència molt interessant tot i que quan toca netejar habitacions molesta molt haver de buscar tots els racons i aspirar-ne la cendra.

Demà tornaré a tenir quatre dies de festa i els aprofitaré per anar a Skaftafell, un parc nacional que hi ha molt a la vora (abans del Jökullsárlón, de fet) on hi ha moltíssimes excursions per fer. A més, és molt probable que provi l'escalada en gel! Ja us en faré un feedback quan torni!

1 comentari:

Arnau ha dit...

Whale killer!!!