dijous, de juliol 19, 2012

Objectiu: Akureyri

Bé, avui ja fa més d'una setmana que sóc aquí i realment no sé si m'ha passat volant o no. Sí que és veritat que m'ha passat molt ràpida la setmana però alhora també diria que fa molt que sóc aquí. Amb això, demà a la tarda començaran les meves vanaces de quatre dies (bé, de fet comencen dissabte, però com que treballo pel matí, a la tarda ja seré lliure).

Aquest any, ens han fet coincidir els dies de festa amb en Johannes, el company suec amb qui ja vaig treballar l'any passat. Per aquest cop hem decidit que anirem fent autostop fins a Akureyri, la segona ciutat més gran d'Islàndia, al nord de l'illa. La distància del trajecte seria d'uns 700 km, però com que només hi ha una carretera, fer autostop no és massa difícil, simplement cal agafar-la en el sentit correcte. En tot cas, si tenim problemes per tornar sempre podem agafar un bus que amb una mica de sort, al dir que som personal de l'hotel, ens faran descompte.

No sé si m'enduré l'ordinador per l'aventura així que molt probablement ja us en faci un resum amb fotografies quan torni.

Ruta prevista

2 comentaris:

Arnau ha dit...

Aixo no val eh!! Treballar 5 dies i descansar-ne 4!!

Anònim ha dit...

Als ich etwa 15 Jahre alt war, hatte ich einen Brieffreund in Akureyri. Er hat mir selten geschrieben, aber die Briefe waren immer sehr schön mit vielen Zeichnungen, und er hat mir auch mal ein Panorama von Akureyri geschickt. Das waren damals 3 zusammengeklebte Fotos.

Andrea