divendres, de juliol 15, 2011

Gent de la terra

Abans d'anar a dormir escriuré una miqueta. Avui el dia també ha estat molt llarg, treballant de 9:00 a 23:30 amb una pausa de 17:00 a 18:45. Aquests últims dies està venint molta gent a l'hotel i a causa de l'erupció aquella, que ha causat bàsicament unes inundacions, sóm poc personal ja que el personal que tenia dies lliures té problemes per venir, tot això junt fa que haguem de treballar moltes hores.

Com sempre, pel matí hem arreglat habitacions i per la nit hem servit el sopar. Avui per sopar teníem alemanys de nou, que han demanat cervesa, holandesos a qui els agradava força el vi negre i danesos que ni fu ni fa. Finalment, també hem tingut valencians, quan he els sentit parlar he saltat i he dit "aquests els atenc jo!". Realment fa il·lusió poder trobar gent de la terra i poder parlar una mica de català (o castellà amb alguns). A ells també els ha fet molta gràcia que els atengués un cambrer de Barcelona. Bé, el menjar a l'hotel és un buffet però la beguda que no sigui aigua (ni cafè o tè) no està inclosa. Al final del dia, com que hem fet molta feina, hem pogut beure una cerveseta islandesa, Víking, que no està gens malament.

Demà o un dia amb més temps intentaré fer un post de la casa on visc, la gent amb qui treballo i/o l'hotel més a fons, a part ja tinc planejada una ruteta de 3 o 4 dies per quan tingui festa, crec que em pot sortir una cosa bastant maca.

1 comentari:

Jaume ha dit...

De moment veig que et passa el dia en no-res.

Estem interessats per saber més sobre aquests temes que apuntes, la casa, la gent, la gastronomia, etc.

Espero que ja tindràs oportunitat d'anar-los desenvolupant.