dimecres, de juliol 13, 2011

Fully booked

Avui us escric una mica més tard i molt cansat, a més no hi haurà fotos :(

La jornada ha estat llarga, he començat a les 7:00 i he estat fins les 16:00 després he tornat de 19:00 a 23:00 i és que aquesta nit l'hotel estava totalment reservat i hi havia molta feina, calia netejar les habitacions (demà serà el dia fort, perquè totes hauran estat utilitzades) i hem hagut de ser força gent a les hores de menjar. Avui, no només he netejat lavabos, al matí estava de cambrer vigilant que no faltés de res per l'esmorzar, després hem arreglat habitacions, i pel vespre he fet de cambrer al sopar. Teníem un grup de 52 british teenagers (totes noies) que ens han portat força feines, ara, s'ha de dir que eren totes molt educades thank you tota l'estona. Més tard hem tingut un grup de 37 francesos que no agraïen tant però per altra bada ens han donat un segon torn una mica més tranquil. Avui estic força exhaust i a més el temps que ha fet no era gaire bonic, tot el dia núvol i moltes estones de plugim. Tampoc em queixo, perquè no era un temps insuportable!

Demà entro a les 9:00 així que suposo que tocarà arreglar habitacions, com he dit, moltes. A veure si hi ha sort i es pot fer ràpid.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Die englischen Teenager kann ich mir gut vorstellen. Es ist sicher interessant und aufschlussreich, mal ein Hotel und Restaurant aus der anderen Perspektive zu erleben und zu sehen wie sich die Kunden benehmen.
Kopf hoch!
Andrea

Nil Roda ha dit...

Tot noies?!

Marc, no ens enganyem.. tu has vingut a fer feina d'un altre tipus aquí...