divendres, de juliol 15, 2011

Una mica de calma

Avui és un dia més tranquil i la majoria hem acabat de treballar ara, sobre les 17:00. Així tenim una mica de temps lliure per fer una mica el què vulguem. Al matí hem arreglat habitacions, i ara ja estem. Jo he sortit a córrer una mica abans d'anar a sopar ("sopem" a les 17:30), tot i això, m'he trobat amb un riu i m'hi he entretingut una bona estona...


Diverses vistes

Cel blau! Feia temps que no en veiem!

La boira que ens acompanya cada dia, sigui l'hora que sigui aquesta és més o menys la llum que hi ha sempre, de constant

Un riu! Més gran que el què vaig trobar l'última vegada!

Un dia m'hi banyaré!

Un riu que té cendra com a ribera


Ara que hi sóc, us explicaré una mica els horaris que hi ha en general a l'hotel. Normalment funciona de la manera següent; a les 6:30 s'obre la cuina per preparar les últimes coses per l'esmorzar i les més fresques (les altres es preparen el vespre anterior), a les 7:00 comença l'esmorzar i per tant qui l'hagi de servir. Sobre les 9:00 la gent comença a a marxar i és quan es fa tota la neteja d'habitacions i es preparen això normalment porta unes 7 hores, i sobre les 17:00 és quan s'acaba de fer tot això, si n'hi ha moltes, doncs cap a les 18:00. Entre mig tenim l'esmorzar entre les 7 i les 9. Cap a les 11:30 hi ha el "dinar", cap a les 15:00 hi ha un "coffee break" i a les 17:30 i ha el "sopar". Després, més cap a les 21:00 de vegades també mengem alguna cosa, sobre tot els què encara treballem i estem servint. Servir el sopar implica entrar a les 18:15 o 18:45, preparar-ho tot i a les 19:00 comença el sopar. Sobre les 21:00 acaben les últimes persones i fins les 23:00 o una mica més tard, es prepara tot per l'esmorzar del dia següent així com es netegen tots els plats, la sala, etc... això és més o menys el què passa, o del què m'he percatat en aquests dies.

Aprofito per deixar-vos també algunes fotos de la recepció, la cuina, la sala on mengem i el lloc que tenim els del personal per viure.

La recepció (una mica borrosa)

La cuina amb en Marco (DE) i la Sigrún (IS, ha vingut avui, és cambrera i té el mateix nom que la jefa, per què no us confongueu)

Més cuina amb el xef Korni (IS)

La sala de menjar amb (esquerra a dreta) Fjóla (IS), Elina (FI), Johannes (SE), Milla (SE) i Malin (SE)
La cuina amb en Korni i la Dora (IS)


El lobby de l'hotel


L'hotel per fora

L'entrada de la casa de personal amb totes les nostres sabates


La sala d'estar


I la sala d'estar des de l'altra banda


Per cert, tots aquests dies hem tingut molta boira i plugim, però res molest de debò. Avui torna a sortir el sol però no com quan us vaig ensenyar les fotos, encara hi ha molts núvols, però fa un dia força més maco que els anteriors, quina sort que tinguem lliure la tarda. Ah! I la Sigrún ens ha felicitat avui pel servei d'ahir a la nit, perquè ella no hi va ser i ens en vam sortir molt bé, hi va haver ahir un moment en què anavem estressadíssims, però va acabar anant tot molt bé.

Ara (2h més tard) hem anat a Kirkjubæjarklaustur a prendre alguna coseta, ja en penjaré alguna foto demà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Und was sprecht ihr vom Personal untereinander, wenn ihr zum Beispiel wie gestern etwas trinken geht?

Englisch? Schwedisch? ...?

Andrea

Nil Roda ha dit...

Jo et vull veure a tu! Fes-te alguna foto tennager amb un bon fons darrera!