dimarts, d’agost 30, 2011

També relax

Aquests quatre dies que he tingut festa, no he tingut cap Adventure com les anteriors. Bàsicament he dedicat aquests 4 dies a no fer res, una mica de relax a islàndia també és una bona activitat, perquè estar tan aïllat sinó?

El primer dels quatre dies va ser el castell de focs del Jökulsárlón, el segon dia va servir per dormir després de la festa a Hrollaugarstaður. Ahir, vaig dormir més i vaig dedicar el dia a programar el compilador que estic fent (un compilador és un programa que tradueix un llenguatge de programació en un programa d'ordinador per dir-ho simple, tampoc és molt important). També he aprofitat per llegir a fora, tot i que de tant en tant plovia, i per observar el comportament de les ovelles, intentar acostar-me el màxim a elles i atrapar-ne alguna (diuen que són molt ràpides, jo no m'ho acabo de creure). Avui he seguit programant i al vespre anirem a sopar alguna cosa a Klaustur amb l'Ásdís ja que ella també té lliure la nit. Cal dir que a l'hotel no hi passa res, aquesta nit només tindrem 2 o 3 parelles a dormir, i ahir només hi havia un grup de 20, es nota com poc a poc, la temporada es va acabant.

Ja tinc definitivament decidit que el dia 6 de setembre serà el meu últim dia de feina. El mateix 6 a la tarda, amb el cor trencat hauré de deixar l'hotel i agafar el bus cap a Reykjavík. El perquè marxo 6 dies abans de l'hotel que d'Islàndia és perquè tinc pensat anar a Ísafjörður, els fiords del nord oest, a visitar tota la zona, que diuen que és preciosa. Ja us en faré un resum. Mentre sigui a Reykjavík podré dormir al pis de la Fanney que m'ha ofert el seu sofà (sempre millor que dormir en una tenda) i on també podré deixar la meva maletota per quan sigui al nord. Allà podré assolir un nou rècord de latitud i arribar al paral·lel 66, tot i això, no creuaré el cercle polar àrtic :( (amb prou feines islàndia el toca O_O)

Bé, això són una mica els plans. Ja que aquestes són les últimes setmanes que estaré aquí (me'n queda una i mitja) us animo a que si teniu alguna curiositat sobre el país, alguna cosa que vulgueu saber sobre Islàndia, me la pregunteu que jo intentaré esbrinar-la. De moment, sobre el tema de la crisi i la "revolta" he sentit força coses, i quan vagi a Reykjavík intentaré aprendre'n més.

Finalment, pels què no seguiu el facebook, us deixo un video que vaig penjar fa dos dies. Està gravat a la zona on sóc, i si sou seguidors del blog, molt probablement reconeixereu més d'un lloc. Aquí s'hi reflecteix molt bé la vastedat i els colors de la zona, disfruteu-lo!



Descripció d'alguns llocs:

0:00 -> Granja Sel (està a Skaftafell, no en vaig penjar cap foto però hi vaig anar, s'hi pot entrar)
1:29 -> Skeiðarsandur
2:13 -> Jökulsárlón (també aquí)
2:49 -> Svartifoss
4:00 -> Probablement el Mýrdalssandur (aprop de Vík) tot i que també pot ser Ingolfshöfði
4:49 -> Dýrhólaey (també aprop de Vík)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Wirklich schön, das Video.

Andrea

DrVitoti ha dit...

Jo et volia preguntar sobre la revolta i la situació econòmica, sobretot quines conseqüències té la bancarrota per la gent normal i com van fer la revolta, quant va durar, etc.

Jesús