dilluns, de juliol 11, 2011

Primer dia de feina

Això ja comença a ser serious bussines amics, avui he tingut el meu primer dia de feina, mi massa cansat ni massa lleuger, no vol dir que hagi de ser així cada dia, estic segur que em tocaran dies llargs i dies menys llargs, però per ser el primer ha anat prou bé.

Avui parlaré una mica de tot, on i amb qui visc i treballo així com un tast dels preciosos voltants de l'hotel. Tot i això, tampoc hi aprofunditzaré gaire ja que això encara són primeres impressions i qui sap, potser avui us dic que netejar lavabos és fantàstic i tots sabem que no ho és. Així doncs, aquest és l'hotel on treballo:


i aquesta és la caseta de personal on visc:



avui però, només us ensenyo la coberta del llibre, que molts direu que és una mica lletja, i potser teniu raó, un hotel fet de contenidors al mig de la natura... bé, no és molt maco. Però tampoc ho jutjarem tot per la coberta... l'hotel per dins està prou bé, les habitacions millor i allà on es allotgem no està malament. Cal dir però que està al mig del no res.

Amb qui treballo? Doncs bé, força gent. La jefa es diu Sigrún [Sígrun] i és islandesa. Llavors tenim el chef islandès també, i bastants treballadors de la meva edat, islandesos/es, suecs/es una finlandesa i una mexicana així com un alemany. Així doncs, els idiomes a la feina han estat de moment, islandès, suec, alemany, anglès i castellà, prou bé considerant que només n'hi ha un que no entenc.

Veieu l'hotel?

La feina d'avui, i de molts dies, ha consistit en netejar les habitacions. Jo he decidit fer els lavabos, ja que dintre de tot portava més temps però menys quantitat de coses a fer. Al netejar hem de ser molt meticulosos i perfeccionistes, hem de deixar totes les habitacions com noves i és que els clients poden arribar a queixar-se per tot, i això cal evitar-ho. S'han de deixar totes les habitacions igual, òbviament ni una taca de pols o cendra (i és que la cendra s'escola per qualsevol lloc! Obres la finestra una estona i sense adonar-te'n tens l'habitació plena de cendra. És tan fina que fins i tot amb les finestres tancades acaba entrant per algun lloc!) i cal deixar tots els mobles ben col·locats. He entrat a treballar a les 10 i sobre les 16:30 m'han dit que ja estava, com us he dit, un dia no massa llarg. De moment demà em tocarà entrar a les 7, a veure què tal!

Cendra!

Acabat de treballar he volgut fer una passejada per la zona ja que avui feia i fa un dia preciós (així com ahir vaig arribar, va estar fent boira i plugim tot el dia). Us deixo alguna foto de la zona i dels voltants perquè realment sóm impressionants:



Paissatge amb cendra
Espiant ovelles


...de cop et trobes un riu!
La muntanya del fons, lómagnúpur [Loumaknúpur] és força impressionant, no sé si veieu que és tot pla i de cop s'alça aquesta bestialitat

Per cert, he canviat la imatge del fons del blog, que ara ja és meva (abans era una que havia trobat per internet) tampoc es nota molt però així ho fa més autèntic

4 comentaris:

Unknown ha dit...

I com has acabat fins aquí? I com portes lo del Islandès? Per què coneixen-te suposo que ja el deus estar aprenent... si no ho has fet abans!

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Irgendwie verliert man bei den Bildern die Proportion. Wie hoch sind etwa die Basaltsäulen über dem See auf den beiden Bildern unter dem Bild mit den Schafen?

Gruss

Andrea

Anònim ha dit...

Als wir letztes Jahr in Norwegen waren, haben wir festgestellt, dass die Schafe immer zu dritt unterwegs sind. Und wie ich auf deinem Bild sehe, machen das die isländischen Schafe auch so.

Gruss

Andrea

Nil Roda ha dit...

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH MARC!!!!

SÓN ELLES!! JA CONTROLEN ISLÀNDIA!!! SÓN LES OVELLES RADIOACTIVES I HO HAN DEIXAT TOT PLE DE CENDRA!! FIXA'T QUE ELLES ESTAN IMPOLUTES!!!

el teu hotel és molt lleig, i això no ho treu cap primera ni segona impressió... ¬¬